Dansbandsfestivalen i Ullared, ”En kväll i juni” återvänder 2015!

Idag kan Dansbandssidan.com som första media avslöja att festivalen kommer äga rum helgen den 26-27 juni 2015. Samtidigt presenterar arrangören Demo Festival  sin första bokning. Det blir inga mindre än Lasse Stefanz som återvänder till skogarna i Halland efter fjolårets fantastiska spelning. Dansbandsfestivalen i Ullared, ”En kväll i juni” återvänder 2015. Sommarens dansbandsfestival I Ullared, ”En kväll i juni” blev utsåld och en supersuccé redan första året. Frågorna har sedan dess varit många om festivalen kommer att återkomma och vilka artister som ska uppträda.Vi premiärvisar även arrangörens festivalvideo där ni kan drömma er tillbaka och samtidigt längta till kvällarna i juni! Klicka på filmen nedanför.

 

Biljetterna släpps den 1 december via www.biljettforum.se

Nytt för i år är att i samband med att man köper sin biljett också kommer kunna boka  hotell eller stuga. (Arrangören reserverar sig för slutförsäljning, först till kvarn gäller) 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter