Dansbandssidan.com besökte Ninnas skivrelease!

Igår den 15/11 var det så dax för Ninnas skivrelease på Enzo Bar/restaurang i Limhamn. Denna kväll fanns både vänner, familj, fans och låtskrivare på plats för att lyssna och fira bandets nya skiva. Mats Larsson, Lennart Dahlberg och Jörgen Andersson fanns på plats och dom har skrivit en del av låtarna på den aktuella skivan "Tusen vackra dagar".  En kanon skiva rakt igenom med favorit låten "Låt oss börja om" som Jonas Lindau har skrivit. Innan dansen drog igång 21.00 så var det lite mingel med alla som var på plats och lite god mat. Ninnas spelar glad och fin dansmusik som passar alla och något som sticker ut på ett fantastiskt sätt är stämsången i bandet.  Jag passade på att ta en mängd bilder från kvällen som ni kan se längre ner på sidan. Vill passa på att säga stort gratti till Ninnas för en lyckad kväll och för en kanon skiva. Jag vill även tacka Ninnas och alla andra som var på plats igår för en underbar kväll. / Christian på Dansbandssidan.com 

Jag önskar Ninnas lycka till med kommande spelningar och framgångar framöver. Vill ni boka bandet så kan ni göra det genom www.ninnasorkester.se


Även tidningen FÅR JAG LOV fanns på plats en liten stund under kvällen där jag fick en liten pratstund med  (Diana Thylin, chefredaktör Får Jag Lov) 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter