Henrik slutar i Lasse Stefanz!

Det är nu bekräftat att Henrik Wallrin hoppar av Lasse Stefanz. När exakt detta kommer ske är ännu inte klart och han kommer fortsätta att spela med bandet minst året ut säger Mats på LS-Tonart. Även vem som kommer ersätta Henrik är heller inte klart. Henrik har ledsnat på att spela och vill ha mer tid med familj samt att Henrik fått jobb i Vadstena. Dessutom är Henriks pappa sjuk i cancer.Henrik kommer sakna bandet och säger att det har varit underbart att få spela med Lasse Stefanz. Mer information om när Henrik slutar samt vem som kommer ersätta kommer så fort jag fått den informationen. / Dansbandssidan.com 


Lasse Stefanz bildades 1967 i Kristianstad av Hans Sigfridsson, Lars Sigfridsson och Olle Jönsson. I dagarna släpper gruppen "Lasse Stefanz - the complete collection" som innehåller samtliga gruppens 46 album.


Dansbandssidan.com önskar Henrik all lycka framöver och tackar för den tid som varit. Henrik vann 2012 Dansbandspriset då han precis slutat i Drifters för att gå över till Lasse Stefanz. (Dansbandspriset) är ett pris Dansbandssidan.com står för.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter