Dom nominerade dansbanden till Dansbandspriset 2015!

Då var det dax igen för nomineringarna till Dansbandspriset! Sommaren 2014 delade jag ut Danbsandspriset 2014 till Donnez på Ekebofestivalen som vann hela tävlingen. Dom dansbanden som är nominerade till 2015 års pris kan ni se nedanför på bilden. För att rösta klickar ni bara på länken (Dansbandspriset 2015) här på sidan. För 2a året irad är Ekebofestivalen med och sponsrar priset med halva vinstsumman. Dansbandssidan.com önskar alla dansband lycka till i grundomgången. / Christian 
Dansbandspriset är ett pris jag grundade 2011 och som delades ut för 1a gången 2012. För att få chansen att bli nominerad till priset så skänker man 2 st skivor till Dansbandssidan.com som jag tävlar ut på sidan el något annat som jag tävlar ut på sidan. Det är det enda kravet för att få chansen att bli nominerad 2015. Jag kan inte nominera alla dansband varje år som ställer upp då skulle jag ha haft över 70-80 nomineringar varje år och det blir helt enkelt för rörigt och för många. Därför har ja satt gränsen att mellan 15-23 dansband bli nominerade varje år i grundomgången. Dom som inte fick chansen i år kommer få chansen nästa år o.s.v. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter