Succé för Dansfesten i Falkenberg!

Igår den 1/11 var jag äntligen på plats för 1a gången på Dansfesten i Falkenberg som denna kväll firade 5-årsjubileum! Innan dansen drog igång var det dax för en välsmakande buffé, under tiden underhöll Uffe Chrix som fick igång stämningen på dansfesten. Denna kväll bjöd Sannex, Matz Bladhs och Larz Kristerz upp till dans mellan 20.30-02.00. Har ingen exakt siffra på antal dansgäster ikväll men cirka 1700-1900 personer fanns på plats denna kväll. Underbar dansbandsmusik levererades ikväll av alla 3 banden och jag passade på att filma samt ta en massa bilder som ni kan se nedanför. Fler filmer kommer in här på sidan efterhand under dagen samt på Dansbandssidan.com på Facebook. Till sist vill jag säga stort tack till Sannex, Matz Bladhs, Larz Kristerz och Fredrik som är ansvarig för denna dansgala, imponerande arrangemang fantastisk god buffé samt kanon musik och underbara dansgäster. Vi ses 2015 igen / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter