Flamingokvintetten firar 55 år som dansband 2015!

1960 var året allt drog igång för framgångsrika Flamingokvintetten och nu 54 år senare är bandet fortfarande igång med spelningar samt konserter. Under 2015 kommer bandet att göra runt 30 st spelningar runt om i Sverige (Konserter) och har redan nu passerat över 100 st konsert spelningar inför sittande publik. Denna konsert kallas för "The Final Tour Concert" och kommer således innebära att bandet avslutar sina konserter i Oktober i Vara nästa år, men bara för konsertpubliken. Flamingokvinetten säger att dom gärna spelar vidare på olika dansställen bara dom får vara friska och ha hälsan i behåll.


På fredag den 30/10 dansar till grabbarna på Parken i Halmstad! 


Här nedan kan ni se kommande konsertspelningar under 2015, bara klicka på länken nedan. 

​Spelplan för The Final Tour Concert med Flamingokvintetten!


Flamingo medverkar på Bingolotto söndag 2 nov!

För musiken står Lokets favoriter: Flamingokvintetten, som bjuder på dansvänliga toner tillsammans med multiinstrumentalisten Gunhild Carling. Vi får även besök av Christina Lindberg. 

kl. 18.30 i Sjuan


www.flamingokvintetten.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter