En kväll med Fernandoz på Granbacken!

Igår var jag på plats på Granbacken i Löberöd (Skåne) där Fernandoz bjöd upp till dans denna torsdagskväll. Många dansare fanns på plats denna kväll och det var trångt på dansgolvet. Det var ett tag sedan jag träffade grabbarna i Fernandoz och jag passade på att ta lite bilder under kvällen samt filma någon enstaka film. Det är inte så lätt att filma på just Granbacken med tanke på att det är väldigt lågt tak på Scen och dessutom blir inte ljudet så bra när man står så långt ifrån och filmar. Med respekt till grabbarna kommer jag därför bara lägga ut 1-2 filmer från kvällen. Dansbandssidans filmer har snart 300.000 visningar på Youtube och jag är nogran med att lägga ut filmer med bra kvalitet. Jag vill passa på att tacka grabbarna i Fernandoz för en fin danskväll med härlig dansbandsmusik. Jag passade även på att säga grattis till Jon Anders i efterskott med lite godis. Tack även Göran på Granbacken. Bilder från kvällen samt en film ser ni längre ner på sidan. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter