Dansbandet King Edward´s säger tack och farväl!

På King Edward´s Facebooksida  kunde man nu på morgonen läsa följande: 

Kära danspublik
Det är med blandade känslor som vi meddelar att King Edwards har kommit fram till ändstationen på sin musikaliska resa och att det är dags att kliva av När vi började vår resa 1993 trodde vi väl aldrig att den skulle bli så lång och att vi skulle få vara med om så mycket roligt på vår resa. Allt ifrån enkla fester till att få spela på dom stora scenerna tillsammans med dom stora banden Ett par skivinspelningar och även TV inspelningen har vi hunnit med Det har varit en stor förmån att ha fått spelat i ett av sveriges abdolut bästa livespelande dansband november 2014 blir vår sista spelmånad spana in vår spelplan.

Vi vill tacka alla som följt med oss på vägen
Håkan Mats Åke Rolle


I och med detta besked så vill jag även säga att om bandet hade fortsatt att spela så hade grabbarna blivit nominerade till Dansbandspriset 2015 tillsammans med ett antal andra dansband. Tråkigt besked men jag vill önska alla i bandet all lycka framöver och tacka för denna tiden som varit. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter