Release för Titanix nya skiva idag!

Idag släpper Titanix sin nya skiva "Om Då Var Nu" nedanför kan ni läsa några ord ifrån bandet samt lite information om nya skivan. 

"Om då var nu" är vår kärleksförklaring till hela dansbandskulturen. Idén fick vi när vi innan en spelning såg ett avsnitt av "Så mycket bättre" och tänkte hur enormt roligt det skulle vara att göra samma sak med gamla dansbandslåtar. Alla i bandet växte upp på 70-talet när dans i vardagsrummet var en självklarhet och "Nygammalt" med den tidens dansband var veckans höjdpunkt. Det är nog därför vi valde att ta med flertalet låtar från just den tiden. Vi hoppas vi lockar fram minnen och spontandans i vardagsrummet när ni ännu en gång upptäcker dessa låtar tillsammans med oss.
/Titanix

Efter några års uppehåll så är Lars "Dille" Diedricson tillbaka i producentrollen och då tillsammans med Titanix. Det var ett lockande och spännande projekt som jag inte kunde säga nej till hälsar "Dille". Som bonusspår är singeln Kyss Mig som det dessutom producerats musikvideo till. Låten är skriven av Gävletrion bakom många hits som bl.a Brandstas Kom Och Ta Mig.

Label: Neptun
Produktionsår: 2014


Kanon bra skiva (/ Christian på Dansbandssidan.com) 


Skivan kan ni köpa här på Dansbandssidan.com fraktfritt! 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter