Jannez tillbaka med ett helt nytt album!

Äntligen är Jannez tillbaka med ett helt nytt album. Det är fyra år sedan grabbarna gjorde ett album senast, men deras popularitet har definitivt inte dalat, utan Jannez är ett av Sveriges mest stabila dansband med en stor och trogen publik. På nya skivan samsas ett gäng nyskrivna låtar med några väl valda covers som bandets danspuplik tydligt visat att de verkligen tycker om. Med andra ord - Blixt från klar himmel är precis som ett Jannez album ska vara. Albummet är produverad av Tobbe Nyström. Sången delas mellan bandets bassist Jörgen och kapellmästaren Peo. Peo var den som fick ta emot det prestigefyllda priset som årets musiker på Guldklavegalani Malung i somras.

Tummen upp för Jannez som levererar en kanon bra skiva (Dansbandssidan.com) 

Label: Atenzia
Produktionsår: 2014


Man kan Boka skivan genom Dansbandssidan.com (Skivnyheter) fraktfritt. / Christian på Dansbandssidan.com 
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter