Dansbandssidan.com tipsar om Bjarnez dansband!

Bjarnez är ett nystartat dansband som inom en snar framtid kommer svänga loss för er ute på dansgolvet. Bandet består av Bjarne Håkansson, Robin Håkansson, Jesper Östergren, Jakob Nilsson och Pauline Sundin. Det hela började med att Bjarne, frågade sin kusin, Robin, om han ville starta upp ett band och bara komma ut till krogar och spela lite skön musik. Detta lät mycket lockande och jag började direkt leta efter mer folk. Självklart kollade Bjarne med flickvänen Pauline om hon ville sjunga, och hon ställde upp. Allting flöt på bra, dom fick även tag på en gitarrist och pianist Jag, Robin, Pauline och Jesper kommer ifrån samhället Brålanda. Jacob fick tag på via Facebook, och han kommer ifrån Bäckefors. Och till slut blev vi ett komplett band! Allting började bara som en rolig grej, men ju mer bandet spelar ju mer seriöst blev det. Första spelningen var som förband till bandet Date. Efter den spelningen har det vart en hel del privata spelningar och även en ytterligare spelning på Wärdshuset på Dal i Mellerud tillsammans med Date åter igen. En kväll vi i Bjarnez aldrig kommer att glömma! Vi har även spelat tillsammans med MejDej på ett hotell i Vänersborg, ännu en jätte rolig kväll för oss i Bjarnez. Nu blickar bandet framåt, och vi är redo att resa landet runt för att få spela vår musik. Vi alla lever för musiken, och vi älskar det vi gör.


Man kan även följa bandet på deras Facebooksida Besök deras hemsida genom att klicka på loggan nedanför. / Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter