Dansbandsproffset dukar upp till middag i Go’kväll!

Äntligen är det dags för Olle Jönsson, från ett av Sveriges mest populära dansband Lasse Stefanz, att bjuda på önskemiddag. Den folkkäre sångaren Olle Jönsson gästar Go'kväll fredagen den 10/10. Under drömmiddagen får vi veta mer om hans barndom, intresset för djur, vem han skulle vilja återfödas som och varför han inte sov under en vecka i augusti 1977. Olle Jönsson har varit sångare i Lasse Stefanz sedan han var 12 år, det har alltså hittills blivit 47 år bakom mikrofonen. Bandet har sålt miljontals skivor och bland annat vunnit fyra Grammisar. Lasse Stefanz kanske mest kända låt är ”De sista ljuva åren” som låg på Svensktoppen hela 65 omgångar.

 Go’kväll, som sänds klockan 18.15, får vi veta mer om Olle Jönsson och hans fantastiska karriär. ​

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter