Lasse Stefanz släpper monsterbox och skriver svensk musikhistoria!

Lasse Stefanz ”The complete collection” innehåller ALLT bandet har givit ut sedan debuten med singeln ”Kära Rut” 1970 fram till idag. Här finns förutom bandets alla studioalbum mängder av rariteter som Lasse Stefanz fans har efterfrågat i många år. Totalt handlar det om 673 låtar på 46 CD, inklusive Lasse Stefanz fem första album som aldrig tidigare givits ut på CD, samt en helt ny platta som bandet färdigställt under sommaren och tidig höst. Den rekordstora boxen, kanske den största sitt slag som någonsin släppts i Sverige, innehåller dessutom en fin fotobok samt en specialdesignad Lasse Stefanz-bolo tie.

 

Release: 12:e november (Köp boxen fraktfritt här på Dansbandssidan.com) 

www.lassestefanz.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter