Lotta Engberg gör blixtcomeback i BingoLotto!

På Aftonbladet.se kunde man idag läsa följande: 

Under November månad kommer Lotta Engberg hoppa in extra och jobba som programledare för Bingolotto. Ingvar Oldsberg åker på semester i november. Mitt bästa råd till Lotta? Sitt kvar, flytta inte på dig när jag kommer hem igen, säger han.FAKTADe har också hoppat in: Folkkäre Ingvar Oldsberg tog över Bingolotto i början av hösten, men har knappt hunnit bli varm i kläderna innan han åker på semester. Ersättaren för de två veckorna är klar, och Nöjesbladet kan avslöja att det blir en gammal bekant. Jag tycker det här ska bli jätteroligt. Det känns som att komma hem, säger Lotta Engberg. Hon ledde programmet 2008-2011, och drog upp tittarsiffrorna igen. Nu gör hon blixtcomeback den 9 och 16 november då Oldsberg åker på semester.

Foto: Thomas Johansson

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter