Rivalerna och Dansbandssidan.com besökte Tyskland! 

Fredagen den 3/10 var det så dax att bege sig mot Tyskland tillsammans med dansbandet Rivalerna. Rivalerna är 2 killar som tidigare spelat i 2 olika band (Daniel Wahlström) känd från sitt band Wahlströms som la ner för några år sedan efter 27 år. Andreas har tidigare spelat med Casanovas i 14 år. Denna resa var planerad sedan länge tillsammans med Blåklintsbuss AB, Rivalerna och Dansbandssidan.com. Många glada dansare följde med på resan som varade från fredag-söndag. Vid ankomst till hotellet fredag eftermiddag så hjälpte jag grabbarna att packa upp allt på plats för att sedan göra vid mig inför kvällens middag som vi alla åt tillsammans. Runt 21,30 drog dansen igång och varade ett par timmar, underbar musik ifrån grabbarna i Rivalerna och man njöt samtidigt som man gjorde sitt jobb under dessa dagar. Lördagen fortsatte med tidig frukost för att sedan åka in på en shoppingtur till Lubeck i strålande solsken med 23 grader varmt. Efter denna shoppingrunda så begav vi oss mot hotellet för att ladda upp inför kväll nr 2 med middag och sedan dans. Jag vill sammanfatta denna resa som en succé med underbara människor såsom grabbarna i bandet, Värdarna för Blåklintsbuss AB och alla gäster som åkte med på resan, helt underbart och detta kommer jag verkligen att göra om igen. Inte en tråkig stund fick man på denna resa utan överraskningar och annat trevligt hände. Jag passar på att säga stort tack till alla inblandade för en fin 3 dagars resa till Tyskland. 


Bilder som jag tog under helgen ser ni nedanför och filmer kommer in på Dansbandssidan.com på Facebook under kvällen samt här på sidan. / Christian 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter