Thorleifs aktuell med nya skiva "Golden Sax Swing - Vi möts igen"!

Under sommaren har Thorleifs spelat in 12 nya saxlåtar (inkluderat några sköna medleyn). På nya plattan "Golden Sax Swing - Vi Möts Igen" som slöpps den 15/10 hittar ni några av Thorleifs favoriter med bandets traditionella sound. Det var den 22 september 2012, som ett av Sveriges största dansband genom tiderna, Thorleifs gjorde sin sista spelning i Växjö Folkets Park. Men Thorleif själv skulle sluta med musiken, var det inte tal om. Senaste åren har vi sett honom i många gästframträdanden, som allsångskvällar och annat ute i den Svenska myllan.

Bandet Thorleifs har haft 500 låtar på sin repertoar. Under sin karriär har det blivit 38 guldskivor, 5 grammisar och otaliga låtar på Svensk toppen, bland annat jätte hitten "Gråt inga tårar". 

Får vi någonsin se hela gruppen på scen igen? I nuläget blir svaret nej...Men deras manager Nils Kvistborg är mera optimitisk och hoppas kunde samla alla till några få spelningar nästa sommar...men inget är klart med det ännu. 


Thorleif besöker Ingvar Oldsberg och är huvudgäst hos honom i Bingolotto soffan den 12/10, kanske avslöjar han något om sin framtid då? 

Albumet släpps den 15/10 på Mariann/Warner Music Sweden 

Foto : Christian på Dansbandssidan.com Malmöfestivalen 2012!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter