Engdahls "Det nya dansbandet" från Skåne!

ENGDAHLS – Ett nytt dansband från Malmö

Dansbandssidan.com fick precis nu information från grabbarna i Engdahls och denna information kan ni se här nedanför.

Efter nästan ett års uppehåll från dansbandsscenen blev spelsuget för stort. De f d Voizemedlemmarna Lars-Göran ”Gas” Petersson och Fredrik Engdahl  bildar tillsammans med Pekka Tanskanen och Staffan Ekström ett nytt dansband :

ENGDAHLS Pekka (keyboard) och Staffan (bas & sax) är två rutinerade musiker med flera års turne´erfarenhet  i sina ryggsäckar (med bl a Milles från Danmark, Jeppez and the cowboys, Candys mm). De  fyra skånska pågarna bidrar även med vars en sångröst vilket borgar för variationsrik musik. Bandnamnet är valt av enda anledningen att det är ett bra namn på ett dansband, helt enkelt. Repetoaren är dansant, traditionell men ändå med nytänk och riktar sig till dansare i alla åldrar.
Bokningar sker  genom LS Tonart vilket bandet är mycket tacksamma och stolta över.

Härnäst är planerna att släppa två nyskrivna låtar som ska utgöra fundamentet för en framtida CD. Hemsidan ligger ute, men är under uppbyggnad. Bl a kommer den, inom kort, att kompletteras med nya foton.

Dansbandssidan.com önskar grabbarna lycka till med nya bandet!

Facebook

Hemsida:
www.engdahls.info

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter