Robinson söker dansbands-fantaster!‏

Jag fick igår mail ifrån Ellen som jobbar med TV-Programmet Robinson. Här nedan kan ni ta chansen att söka till programmet där ni ochså får en beskrivning om vad det hela går ut på. / Dansbandssidan.com 

Vi letar alltså deltagare till en ny säsong. Programmet som vi kommer att göra har samma koncept som tidigare år, men i år är vi ute efter singlar. Temat för i år heter nämligen Love Edition. Vi vill nå ut till en så stor målgrupp som möjligt och de personer vi söker ska vara mellan åldrarna 20-50 och singlar. Vi vill ha så många olika karaktärer och individer som möjligt och inte bara de personer som vanligtvis söker sig till reality. Det hade varit superkul att få med någon som lever för dansband!  
Man kan antingen gå in och läsa lite mer och fylla i en ansökan på www.tv4.se/robinson 

ELLER så får man gärna skicka ett mail till mig, med namn, ålder och nummer så hör jag av mig. (ellen.lindblad@mastiff.se)

Tack på förhand! / Ellen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter