Flamingokvintetten och Chiquita bjöd på härlig stämning på Cinderella!

I onsdags den 10/9 begav jag mig upp till Stockholm på turné med Dansbandssidan.com för att få träffa Flamingokvintetten och Chiquita för 1a gången på 33 år. Det var många Passagerare som fanns på plats på Cinderella för att roa sig och dansa till dessa 2 band hela kvällen. Även BaraBazz bjöd upp till dans och dessa 2 killar har jag täffat tidigare just på Cinderella, härlig stämning och trevliga grabbar rakt igenon. Chiquita stod för underbar fin dansmusik kvällen rakt igenom och man kunde drömma sig bort och njuta kvällen rakt igenom. Jag fick även en kort samtalsstund med grabbarna för att ta några bilder samt snacka om dansbandsmusik. Efter att Chiquita spelat sin 1a timme så tog Flamingokvintetten över dansen och det gjorde dom till stort jubel. Här måste jag hylla grabbarna utöver det vanliga, vilket imponerande musikframträdande av grabbarna i Flamingo. Douglas som spelar gitarr i bandet var helt enkelt lysande och jag imponerandes verkligen. Hasse Carlsson som snart fyller 70 år har fortfarande sin underbara röst kvar sedan starten av bandet på 60-talet och med denna höga nivå skulle Flamingokvintetten kunna spela många år till! En fantastisk kryssning på alla sätt och jag vill passa på att tacka Flamingokvintetten för den tid ni tog för att ta gruppbild och snacka några minutter. Jag vill även passa på att tacka Kryssningsvärdarna, alla banden samt alla som var på plats och som följer Dansbandssidan.com. Nedanför kan ni se lite bilder ifrån kvällen. Lite senare idag kan ni även tävla om en kryssning med Cinderella här på Dansbandssidan.com under länken tävlingar.


/ Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter