Wizex med ny skiva i oktober!

Wizex har sedan de släppte sin senaste kritiker- och publikrosade platta "40 år i Folkparkens tjänst" haft en riktig rolig tid. Förutom vanliga fullsatta dansbanor har bandet även haft (och har) en bejublad scenshow där de gjort en föreställning om Folkparkens historia. Det var ur denna scenshow som dragit fulla hus och som fått strålande recensioner som idén till denna skiva föddes. Många av de spår som denna skiva innehåller framförs i showen och har blivit stora favoriter hos publiken. Något Wizex tog hänsyn till när de plockade fram och valde låtar till skivan. Låtar från Folkets Parks guldålder. Skivan är en otroligt frisk fläkt från ett av de mest legendariska svenska dansbanden. Ett dansband som dessutom hela tiden vill utvecklas och det är något de verkligen visar med sitt nya album som definitivt kommer att höra talas om sig mycket. Fräscht, hög igenkänningsfaktor men inte också minst väldigt dansant. Skivan ska verkligen gå att dansa till. Tre saker som gör skivan "Schlagers på väg" till en riktig favorit!LÅTLISTA 1. I folkparkens tjänst 2. Sol och vår 3. Alla har glömt 4. Om tårar vore guld 5. Jag ska sjunga för dig 6. Så här börjar kärlek 7. April april 8. Solen lyser även på liten stuga 9. Jag måste ge mig av 10. På söndag 11. Swing It Magistern 12. Kvällens sista dans 13. Siwan medley

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter