Ny skiva och nytt skivbolag för Black Jack!

På Atenzias Facebooksida  kan man idag läsa följande: 

Atenzia är oerhört glada och stolta över att nu har skrivit kontrakt med ett av Sveriges mest populära dansband - BlackJack. Här kommer lite info om nya plattan som släpps den 29 okt och frågan om vem som är naken på balkongen får du kanske svar på längst ner i texten 

När det för en tid gjordes en undersökning om vad folk förknippade med namnet BlackJack vann varken den lilla svarta kondomen eller kortspelet, utan det var grabbarna i dansbandet Blackjack som de flesta förknippade med namnet. I snart 25 år har bandet åkt runt i Sverige och lirat för fulla hus och det är givetvis en orsak till att folk känner till deras namn, det andra stavas givetvis filmen, och deras dunderhit "Inget stoppar oss nu" som blivit framröstad till århundradets dansbandslåt.

Nya plattan "Nakna på balkongen" är en mycket stark Blackjack skiva. Efter att ha moderniserat sitt sound litegrann på de senaste skivornas produktioner så återgår Blackjack nu litegrann mot sitt gamla sound. Det utan att låta daterat på något sätt.
- Vi ville återknyta till vårt gamla sound men ändå låta 2014, berättar Tony som sjunger i bandet.
Tony har dessutom skrivit nio utav skivans femton spår. Något som är ganska unikt på dagens dansbandsplattor som ofta består av mer eller mindre antal covers.
- Ja, det är himla kul att det blev så. Min inspiration har varit på topp och låtar har riktigt sprudlat ur mig, säger Tony.
Förutom Tonys låtar så är det även ett par andra nyskrivna låtar samt ett par covers som deras publik fått välja ut.

Blackjack är stolta över sin nya skiva, låtar och sitt sound och längtar efter att få komma ut och spela de nya låtarna. 
-2014 har hittills varit ett fantastiskt år för oss och vi ser redan på spelplanen 2015 att den inte kommer se sämre ut. Helt fantastiskt kul, säger Tony, och tacka för det - killarna firar 25 år nästa år och framtiden aldrig sett bättre ut för bandet!

Sista frågan - vilka är det som är nakna på balkongen då
- Ja gissa det du säger Tony och skrattar.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter