I år 5-års-jubilerar Dansfesten i Falkenberg lördagen den 1 November!


Första lördagen i november dansas det i Falkenberg sedan 2010. Ca 1800-2000st glada dansanta människor besöker årligen vårt arrangemang där vi erbjuder dans och nöje till Sveriges absolut bästa dansband. Genom åren så har alltid några av våra bokningar vunnit Guldklaven. Så även i år. Sannex "Årets dansband", Larz Kristerz "Året Låt". En kombination av fingertoppskänsla, kunskap om vilka dansband som är populära samt självklart lite tur säger den ena av arrangörerna Jörgen Sonemalm. Jörgen är själv före detta dansbandsmusiker i bla Wizex. Sannex och Larz Kristerz var med redan premiäråret 2010 tillsammans med Nize Guys, Sannex besökte oss även 2012. I år får dessa 2 band sällskap av Falkenbergsbandet Matz Bladhs. Med denna uppställning av dansband så tilltalar vi alla kategorier av dansare menar arrangör 2 Fredrik Carlsson. Vi har alltid tänkt till extra mycket gällande vilka kombinationer av band som skall spela år för år. I nära samarbete med vår bokare Nöjeskällan har vi sedan förverkligat detta. Ett arbetssätt som gett bra resultat med god stämning och mycket publik säger Jörgen Sonemalm. Vi har varje år ca 500st personer som även bokar bord och avnjuter buffé innan dansen. Till denna sittning erbjuder vi även underhållning med Uffe Chrix säger Fredrik Carlsson som även nämner att trycket på dessa platser är stort varje år. 

Ta chansen att tävla om biljetter här på Dansbandssidan.com till årets dansfest! Dansbandssidan.com kommer givetvis att vara på plats den 1/11.

Varmt välkomna till Falkenberg Falkhallen den 1 november 2014
Mer information om Dansfesten Falkenberg 2014 ges av
Fredrik Carlsson 070-5583205
Jörgen Sonemalm 073-4248600
www.vinevent.se/dansfesten-9278619
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter