Dansbandssidan.com tipsar om dansbandet Sogns från Norge!

Webbplats www.sogns.no Presskontakt	Warner/ Mariann Records Norge Webbplats www.sogns.no Presskontakt Warner/ Mariann Records Norge

Sogns startade 2006 och tillhör toppen av dansband ifrån Norge. Ett avtal med Big Box Records resulterade i debutalbumet "Det kostar å vare kar" 2008. En platta som fick kriter till att ta fram superlativen. Plattan har sålt över 7000 ex och kom högt upp på VG - listan. För att inte snacka om att den fick en spellmannspris - nominasjön. Bandet spelar på både små och stora arrangemang och har bland annat uppträtt på Seljordfestivalen, Dansefestivalen i Sel og på Hvalsmoen Dansefestival för att nämna några av alla platser. dom har delat scen med både Christer Sjögren,  Anne Nørdsti och Ole Ivars. För mer information om bandet klicka på bilden till höger. / Christian på Dansbandssidan.com 


Medlemmar

Geir Aage Sogn
Bass og kor

Espen Hagen Olsen
Vokal og gitar

Martin Haugen
Gitar og kor

Aage Sogn
Trekkspill

Anders Grøndalen
Trommer og kor

Kim K. Nielsen
Tangentinstrumenter og trekkspill

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter