Dansbandssidan.com tänker nytt och modernt!

När jag inser hur många 100 tals timmar jag lagt på www.Dansbandssidan.com och samtidigt inser att sidan ska få en helt ny design framöver så kommer det bli en stor utmaning att få upp en ny modern dansbandssida, men beslut har jag fattat och jag kommer att göra allt ensam antingen innan jul eller innan sommaren 2015! Jag kommer erbjuda nya länkar med spännande innehåll och samtidigt kommer en del länkar att försvinna från sidan som varit med ett tag. Dansbandssidan.com ökar ständigt i antalet besökare och även jag måste modernisera och expandera för att hålla hög klass inför framtiden. När detta exakt kommer att ske kommer jag att informera om så fort det är dax och då kommer även Danbsandssidan.com att vara nere i cirka 3-4 dagar medans en ny modern sida skapas!  / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter