Keyboardistbyte i Blender!

På Blenders hemsida kan man idag läsa att Rikard lämnar bandet efter 7 år i Blender och 12 år på turné. Nedanför kan ni läsa lite mer där Rikars har skrivit ett brev. Ny i Blender blir Olle Tidblom 18 år ifrån Tidaholm. Olle har tidigare spelat med Statuz och ser framemot att få jobba på heltid med musiken och att vara på turné. Dansbandssidan.com önskar Rikard all lycka framöver och önslar även Olle lycka till i Blender. / Christian 


Läs Rikard’s brev till publiken här:

Hej, kära dansare, arrangörer och kollegor!

Efter 12 år som ständigt turnérande dansbandsmusiker och 7 fantastiskt fina år med mina bästa vänner i Blender, har jag nu tagit ett noga avvägt beslut att tillbringa mer tid hemma med familjen. Att jobba som heltidsmusiker är bland det roligaste som finns, men det har även sitt pris. Högtider, födelsedagar, bröllop, studenter, konserter m.m. inträffar oftast då man själv är ute och spelar och jag känner att jag under många år missat en stor del av detta tillsammans med min familj och mina vänner. I takt med att min syn försämras har jag även funderat en hel del på framtiden och hur viktigt det är för mig att få tillbringa så mycket tid som möjligt med nära och kära. Min tid i Blender ser jag som en av de roligaste perioder i mitt liv och mina bandkollegor är som min ”andra familj”.  Jag känner mig stolt över att ha fått spela i ett av Sveriges absolut bästa dansband och träffat så många trevliga, duktiga kollegor och lärt känna så härliga människor och personligheter ute på spelningarna. Jag kommer självklart fortsätta med musiken och spela men kanske inte på heltid. Som ny keyboardist  i Blender kommer ni att få se och höra Olle Tidblom – en jätteduktig, ung, trevlig kille från Lidköping som ni kommer tycka mycket om! 

Jag vill passa på att tacka publiken, alla dansare, arrangörer, eldsjälar och kollegor för den här tiden och ett speciellt tack till alla på Nöjeskällan och särskilt Mats, som fick mig att söka jobbet i Blender hösten 2007.

Till sist: Robert, Maria, Lasse och Erik  - ni är oslagbara!

Stor kram

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter