Tack Malmöfestivalen 2014!

Idag den 22/8 var det sista dagen på Malmöfestivalen 2014! Efter en veckas fest så tystnade msuiken ikväll efter en underbar vecka. Ikväll besökte jag återigen dansbanan där Titanix och Black Jack bjöd upp till dans. Mycket folk fanns på plats denna kväll trots ostadigt väder med regn till och från. Jag fick några ord med båda banden under kvällen samt att jag fick överlämna lite polkagrisar till banden. Det var trevligt att återigen få träffa vinnarna av mitt pris "Dansbandspriset 2013" som Titanix vann 2013 och som jag delade ut förra året på festivalen, ett härligt gäng som spelar kanon bra. Black Jack levererade som vanligt bra och alla var under kvällen på gott humör till trevlig och härlig dansbandsmusik. Jag vill passa på att säga ett stort tack till alla dansbanden som har spelat på festivalen under hela veckan och jag vill även rikta ett stort tack till alla som jobbar på Malmöfestivalen, framförallt till Pella Ström som är projektledare och huvudansvarig för festivalen. Hoppas vi ses 2015 igen. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter