Hedins med nya skiva!

Hedins startade 1955... Ja ni läste rätt... I nästan 60 år har bandet åkt omkring på de svenska dansbanorna och fått folk att dansa! Kapellmästare Conny Hedin är den medlem som har varit med längst men det är givetvis långt ifrån de 60 år bandet funnits... Men som son till lokale dansbandskungen Bengt Hedin vigdes Conny Hedin tidigt in i dansmusikens värld endast 16 år gammal. Hur som helst - Hedins är unika på detta sätt. De har alltid funnits där. De har alltid haft en trygg publik bakom sig och de drar fortfarande mycket folk. Numera oftast som en trio (ibland plockar de in en fjärde medlem) och ofta på mogendanser med en äldre publik. Något de tagit vara på nu när de släpper ett nytt album. Skivan är fylld av gamla klassiker och välkända melodier. Detta kryddat med några välskrivna nya låtar. Dessutom har bandet tagit med två instrumentala trumpetlåtar på skivan på publikens begäran. Hedins är idag ett band många förknippar med trumpet då kapellmästaren Conny Hedin gärna plockar upp trumpeten under kvällarna de spelar. Skivan är snyggt producerad av bandets förre sångare Arne Bakken, och gillar du mogen dansbandsmusik av bästa sort är Hedins nya album absolut värd att kolla upp. För är det något Hedins inte tummar på så är det kvalitén och spelglädjen. Något som varit bandets varumärke under de 60 år bandets namn varit aktuellt runt om på Sveriges dansbanor.  


Klicka på bilden för att köpa Hedins nya skiva här på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter