Dansbandssidan.com besökte Donnez på Malmöfestivalen!

Donnez bjöd ikväll upp till dans på Malmöfestivalens 4e dag. Till en början var vädret fint runt 17.30 för att sedan slå om helt och bli regningt, men lagom till 19.00 då dansen drog igång så blev det sedan fint väder resten av kvällen även om det var lite ruggigt framåt natten. Gott om folk fanns på plats denna kväll även om prognosen skulle visa regn/ostadigt väder. Jag passade på att dela ut lite polkagrisar till grabbarna innan dom drog igång med musiken samt att jag tog lite bilder under kvällen. Donnez fick för några veckor sedan 2 nya medlemmar "Hampus och Max" och killarna levererar kanon bra och det märks framförallt på alla nyfikna som letar sig fram runt dansbanan och alla jag snackat med under kvällen. Jag vill passa på att tacka Donnez för en trevlig kväll samt alla som kom fram och snackade med mig under kvällen, många som följer Dansbandssidan.com fanns på plats ikväll, trevligt att se. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter