Wizex,Thorleif,Tony Irving bjöd upp till sång och dans på Malmöfestivalen!

Dag 2 på Malmöfestivalen idag den 16/8 blev en dag med mycket dansbandstoner samt dans med Tony Irving. På eftermiddagen 16.00 begav jag mig till Hedmanska gården på Malmöfestivalen där Thorleif tillsammans med "Hemmets veckotidning" skulle utse vinnaren i korsords SM. Jag passade sammtidgt på att kryssa själv och fick alla rätt, det gick ut på att svara rätt på 10 frågor som handlade om Thorleifs historia och Thorleif spelade upp låtar som man skulle kombinera till tävlingsfrågan. Låtar som "Forever And Ever" , "Blue Blue Moon" spelades upp av Thorleif under eftermiddagen till stor glädje. Mycket folk var på plats denna eftermiddag och jag passade på att lämna över lite polkagrisar till Thorleif och hans fru innan jag gick viadare till dansbanan på Östergatan. Tony Irving drog igång sin danskurs anordnat av tidningen Allas och Festival Johanna. Mycket folk fanns på plats för att ta del av Tonys fantastiska danskurs. Givetvis fick Tony Irving mot min vilja upp mig på dansgolvet och resultatet av detta ser ni på bilden nedanför. Jag passade även på att dela ut lite polkagrisar till Tony innan Wizex drog igång med dansen 19.00. Det var 1 år sedan jag träffade Wizex senast och lika trevligt att träffa dessa goa människor igen samt lyssna på musiken. Lite bilder från detta ser ni nedanför, jag avslutade kvällen med att ta en gruppbild på Wizex och dela ut polkagrisar till dom. Dessa polkagrisar är sponsrade genom Polkapojkarna i Gränna som Dansbandssidan.com samarbetar med sedan 2011. Tusen tack till Thorleif , Wizex, Tony Irving,Hemmets veckotidning samt Festival Johanna på tidningen Allas för en succé dag på Malmöfrestivalen. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter