Jubileumskrönika - Dansbandssidan.com 3 år idag 15/8 2014!

Idag den 15/8 2014 firar Dansbandssidan.com sitt 3e år och det firas genom en mängd bilder samt filmer från starten i augusti 2011. Men lått oss ta det från början! En måndags kväll den 15/8 2011 satt jag och tänkte på varför vi inte har en dansbandssida i Sverige som erbjuder i princip allt som har med dansband/dansbandsmusik att göra, jag tänkte att det vore en dröm att starta en hemsida som erbjuder nyheter, tävlingar, reportage, evenemang, Dansbandspriset, lite av varje, bloggar m.m. Jag tänkte att en sådan dansbandssida vill jag starta och få den att bli störst och nu efter 3 år och mycket hårt arbete så börjar jag närma mig mitt mål. Men här tar det inte stopp, jag vill hela tiden utveckla sidan och komma med nya Idéer. Jag vill att så mycket som möjligt ska vara unikt med det som jag gör och erbjuder och på så sätt öka sidans populäritet. En del av dessa nya unika idéer är (Dansbandskocken - Sveriges första Dansbandskock),(Dansbandspriset), men framförallt dansbandsmusiken ska givetvis framhävas, här på Dansbandssidan.com kan man lyssna på en del av alla filmer som jag har filmat genom åren och man kan även lyssna på diverse radioklipp och annat som jag har medverkat i. Jag lägger cirka 14 timmar varje dag på att jobba med sidan och allt vad det innebär, det tar en del tid att fixa alla tävlingar som jag erbjuder varje år och dom är över 300 st till ett värde av 250.000:- och jag vill passa på att tacka alla sponsorer, dansställen,skivbolag,dansband som har ställt upp med tävlingsvinster. För att sammanfatta alla 3 år som har gått så har jag längre ner på sidan lagt in en mängd med bilder samt massa filmer som ni gärna får ta del av, detta är bara en liten del av allt! För att kolla in fler bilder och filmer så kan ni se er runt här på hemsidan samt på Dansbandssidan.com på Facebook. Man kan även följa sidan på Twitter samt på Instagram. Sammtidigt som jag driver sidan så har jag även jobbat till och från som Chief Cook till sjöss, jag har jobbat som kock/kökschef sedan år 2000 och har jobbat på 40 olika slags fartyg genom åren. Jag kommer satsa 100% vidare på Dansbandssidan.com och kommer lägga all min tid på att driva sidan vidare. Under dessa 3 år har jag även delat ut Dansbandspriset 2012 till Drifters 2013 till Titanix och 2014 till Donnez, det är ett pris som jag har grundat och som kommer att fortsätta även under 2015. Vinnande dansband har fått 5000:- i kontanter samt ett vackert diplom, blommor och diverse överraskningar. I år var prissumman 10.000 tack vare att Ekebofestivalen samarbetade med mig om årets pris. Framtiden ser ljus ut för Dansbandssidan.com och framöver kommer jag bland annat att besöka Dansfesten i Falkenberg den 1/11 under 2015 kommer jag att vara på plats på Dansbandsveckan på Viking Cinderella och även "Den stora Dansfesten" på Tele 2 Arena i Stockholm. Denna vecka och nästa vecka är det Malmöfestivalen som gäller där jag bland annat kommet att närvara till Matz Bladhs och Drifters. Varje år är jag på turné cirka 60 dagar om året utöver att ha hand om hemsidan m.m.

Till sist hoppas jag att ni alla trivs bra här på sidan och jag hoppas ni återkommer igen :) Jag vill tacka er alla som besökt sidan och besöker sidan. Utan er vore denna sida inget, jag vill även säga att jag kommer fortsätta att kämpa på för att göra så att dansbandsmusiken når ut till ännu fler och jag har planer på hur en del av den lösningen ska fixas genom hårt arbete men framförallt tålamod. Jag vill även passa på att hylla alla dansband runt om i Norden för erat enorma jobb med att åka på turné året om med tunga lyft, långa nätter, och lång frånvaro från familj. Dansbandssidan.com erbjuder just nu 11 st jubileumstävlingar som ni hittar under länken tävlingar här på sidan.

/ Christian på Dansbandssidan.com 

Melodifestivalen 2014 / Februari 

Något av det största jag fått göra som press/media är att bevaka Sveriges största tv-produktion "Melodifestivalen 2014" här nedanför ser ni en del av alla bilder jag tog under genrepet. 

Blandade bilder som jag tagit under 2013/2014 / Christian 

Här nedan följer ett axplock av en del tidningar som jag medverkat i genom åren. Jag vill nå ut med "Dansbandsmusiken" 

Här nedan följer ett bildspel med bilder från 2013-2014! Massa bilder från olika evenemang samt olika dansställen som jag har besökt under åren. / Christian 

loading...

Här nedan följer ett bildspel på bilder från 2011-2012! En mängd bilder så passa på att kika igenom dessa.

loading...

Här nedan kan ni se några utav alla 250 filmer som jag filmat sedan 2012, dessa filmer har över 250.000 visningar på Youtube. Vill man kolla in alla filmer så kan man göra det genom att klicka på länken. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter