Härlig start för Donnez nya sättning!

Dansbandssidan frågade Donne Laitila "Sångare" i Donnez om läget efter starten med nya sättningen samt kommande planer för bandet framöver. Här nedanför kan ni ta del av det som Donne skrev till Dansbandssidan. 

Donnez nya sättning har haft en härlig start! Fullt hus i Rydsnäs och väldigt mycket folk och positiv feedback. Kul att vi nu även lirar in en kommande Julplatta i vår egen studio. Inte många band som gör hela arbetet från arrangemang till slutprodukt. Ingen fastställd release datum just nu men kommer inom en snar framtid. Det planeras också för ett kommande album i början på nästa år. Vi ser med stora ögon fram emot hösten och alla projekt och spelningar som vi ska genomföra!


Donnez vann i Juli "Dansbandspriset 2014" ett pris som Dansbandssidan.com har instiftat. Kort därefter fick jag reda på att Joel samt Rickard skulle lägga av att spela i Donnez och nya i bandet blev Hampus och Max. För mer information om Donnez klicka på länken nedanför. 


www.donnez.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter