Dansbandssidans 3 års dag närmar sig!

Den 15/8 2014 samma dag som Malmöfestivalen drar igång så firar även Dansbandssidan.com 3 år. Mycket har hänt under dessa år och jag ångrar icke en sekund att jag startade sidan en kväll i Augusti 2011. Sidan har efterhand blivit en mycket uppskattad sida  som dessutom ökar för varje månad i besöksantalet. Man kan gå tillbaka i tiden under länken nyheter/infromation här på sidan och ta del utav allt som har hänt sedan starten. Givetvis kommer jag tt driva Dansbandssidan.com vidare i många år till och målet är att sidan ska kunna erbjuda allt som ni dansare och dansband har nytta utav. Lite längre fram när det närmar sig kommer jag att göra en lite större sammanfattning här på sidan så missa inte detta. Jag hoppas ni alla får en fortsatt skön sommar. / Christian på Dansbandssidan.com 


i slutet på denna vecka kommer jag att lägga in lite extra tävlingar här på sidan för att fira lite och dessutom kommer jag att vara på plats på Malmöfestivalen 5 av 7 dagar. Hoppas att lika många är på plats i år som förra året.

Bilden från 2012 (Malmöfestivalen) då Dansbandssidan.com firade 1 år!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter