Dansbandskock till sjöss och på land!

För allmän information driver jag inte bara Dansbandssidan.com och ansvarar för allt som har med sidan att göra ensam. Jag jobbar även som Chief Cook till sjöss och vill här dela med mig av lite bilder som jag tagit på min resa som jag är iväg på just nu. Lite bilder från Ryssland, Luleå och Gotland. Alla bilder är tagna av mig. Jag har jobbat till sjöss sedan 2000 och jobbat på 40 olika fartyg till sjöss. Vill man följa mitt liv till sjöss kan man klicka på länken längre ner på sidan. Den 15/8 är jag på plats på Malmöfestivalen 2014 och då träffar ni mig runt dansbanan igen. Önskar er alla en fortsatt trevlig sommar. / Christian på Dansbandssidan.com 

Följ mitt liv till sjöss här

 

"Sveriges första dansbandskock" 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter