Nästa vecka är det dax för Frykdalsdansen!

Nästa vecka med start den 24/7 drar Frykdalsdansen igång och håller på i 3 dagar. 9 st dansband kommer att bjuda upp till dans fördelat på 3 dagar. Klickar ni på bilden nedanför så ser ni lite bättre av artisterna eller så klickar ni på länken längre ner på sidan. / Christian på Dansbandssidan.com 


Arrangemanget
Fryksdalsdansen  är Värmlands stora dans- och nöjesfestival och äger rum i Sunne. Varje år lockas ca 18 000 besökare hit under tre dagar. Fryksdalsdansen är festivalen där olika genrer möts. Här spelar Sveriges bästa dansband, och några av landets främsta artister intar stora scenen. Dessutom finns det nattklubb med DJ samt en scen på Terassen med artister som spelar livemusik. Eftersom vi har åldersgräns 15 år umgås unga och äldre tillsammans i en härlig miljö. Fryksdalsdansen arrangeras för 28:e året i rad.

Hela programmet
http://www.fryksdalsdansen.se/program/

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter