Nyheter/Information!

Hej på er alla. Som många av er redan vet så jobbar jag även till sjöss som Chief Cook (Kökschef) och imorgon drar jag iväg och jobbar 3-4 veckor. Jag är hemma igen i början på Aug. Jag kommer uppdatera hemsidan nån gång i veckan så att ni vet, det är inte alltid internet tillgängligt när man är mitt ute på havet el utomlands. Sidan är laddad med information och nyheter från helgen på Ekebofestivalen. Vill man ta del av alla filmer jag har laddat upp på Youtube så klickan man på länken längre ner på sidan. Efter denna resa kommer jag att köra för fullt igen med Dansbandssidan.com och då väntar Malmöfestivalen med start den 15/8. För övriga evenemang runt om i Sverige, klicka in er på evenemangssidan här på Dansbandssidan. Månadens nostalgiband kommer att uppdateras med ett nytt dansband i augusti månad. Önskar er alla en fortsatt trevlig sommar och hoppas ni njuter av värmen :) / Christian på Dansbandssidan.com 


Missa inte Guldklavegalan som sänds nu på söndag i SVT PLAY! För mer information om detta klicka här


Dansbandssidans Youtubekanal!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter