Förändringar I Donnez!


Vi i Donnez vill meddela att det kommer ske förändringar i Donnez fr.om 1/8-2014.
Joel Andreasson Trummor orkar inte turnéra så mycket som vi gör. 
Med ca 170 dagar om året är inte detta livet gjort för alla, att sedan ha socker gör att det blir tufft.
 
Rickard Alerstedt Steelguitar kommer sluta då han i Augusti blir pappa. Han vill utvecklas mer på sitt instrument och får på så vis mer tid att öva. Vi vill tacka båda två för en rolig tid och hoppas allt går bra för er i framtiden. 
Samtidigt vill vi hälsa två nya medlemmar välkomna till Donnez!! :) Hampus Nilsson Bas och sång. 


Hampus drev bandet Statuz i tre år, har gått på musiklinjen i Skara. Han är från en musiker familj, med farsan Gunnar i Lasse Stefanz och bror Tim i Drifters. Han beskriver sig själv som en glad och positiv person som får saker gjort. Han är dessutom intresserad av fotboll vilket är välkommet :)
Max Johansen Trummor 


Max Johansen har precis som Hampus gått på Musiklinjen i Skara. En väldigt duktig trummis som kommer ge Donnez precis den nerven vi söker. En utåtriktad och driven person som gärna slår några slag på golfbanan när han får tillfälle. Hjärtligt välkomna grabbar, detta är ytterligare ett steg i vår utveckling som band och vi ser fram emot en rolig och härlig tid tillsammans!!
/Donnez


Informationen kommer ifrån Donnez / Dansbandssidan.com 
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter