Ekebofestivalen 2014 blev en stor succé!

Igår den 5/7 var jag för 3e kvällen i rad på plats på Ekebofestivalen 2014! En kväll där bland annat Lasse Stefanz, Grönwalls,Larz Kristerz, Donnez, Kindbergs,Jannez bjöd upp till dans. Sista kvällen blev en succé med väldigt mycket folk på plats och ska man sammanfatta alla 3 dagarna så blir det just ordet succé. Under kvällen på festivalen delade jag även ut Dansbandspriset 2014 till Donnez. Jag fick träffa alla dansband under kvällen men fick tyvärr inte chansen att ta en bild med Grönwalls, hoppas nya chanser återkommer. Jag vill passa på att tacka alla dansband som spelat på festivalen under dessa 3 dagar och jag vill även rikta ett stort tack till Ekebofestivalen för en väldigt fin och underbar festival. Nästa år firar Ekebofestivalen 20 år och då kommer givetvis Dansbandssidan.com att vara på plats. 

Nedan ser ni bilder jag tog igår på festivalen samt en film på vinnarbandet "Dansbandspriset 2014" och Donnez. Fler filmer kommer in på Dansbandssidan.com på Facebook allteftersom jag hinner ladda upp dessa. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter