Donnez tog emot Dansbandspriset 2014!

Igår den 5/7 var det så dax för Donnez att ta emot "Dansbandspriset 2014" som dom vann genom den årliga tävlingen som jag grundade 2012. Donnez gick vidare från grundomgången till final där dom tävlade mot 8 andra dansband, i finalen blev Donnez 1a och vann därmed priset och 10.000:- samt diplom, blommor, och mycket annat smått och gott. I år samarbetade jag även med Ekebofestivalen om Dansbandspriset och Ekebofestivalen gick in med 5000:- och jag själv 5000:-. Priset delades ut under kvällen inför väldigt mycket folk på Ekebofestivalen och stämningen under prisutdelningen var 100%! 


Än en gång Grattis Grattis Donnez / Christian grundare till priset samt ansvarig för Dansbandssidan.com 

Dansbandspriset fortsätter även under 2015 och mer information om vilka band som kommer bli nominerade kommer i Oktober/November. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter