100.000 unika besökare har nu besökt Dansbandssidan.com!

Just precis passerade Dansbandssidan.com 100.000 unika besökare. Jag vill passa på att tacka er alla som väljer att besöka hemsidan samt Dansbandssidan.com på Facebook och Instagram. Jag driver denna sida helt ensam och gör allt som har med Dansbandssidan.com att göra. Nu på tisdag den 8/7 tänkte ja ta 2-3 veckors semsters ifrån sidan då ja ska iväg och jobba en sväng med "Dansbandskocken" men givetvis kommer jag att uppdatera sidan lite då och då under perionden igen. Sen från den 15/8 kommer jag satsa allt jag har på att driva sidan vidare på heltid och 100%. Nästa turné med Dansbandssidan blir på Malmöfestivalen 2014! 

Mer information om Malmöfestivalen finns under sidan evenemang. / Christian 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter