Succé för dag 2 på Ekebofestivalen!

Igår den 4/7 var jag på plats för andra kvällen på Ekebofestivalen. En kväll där Arvingarna,Blender,Canyons,Casanovas,Drifters,Voize,Elisas, Joddla med siv, Playtones samt några band till bjöd upp till dans och fest hela kvällen. Det blev en enorm succé med tusentals människor på plats denna kväll. Jag fick träffa alla banden under kvällens för kortare samtal. Som ni kan se nedanför så tog jag en mängd bilder från kvällen samt att jag filmade alla banden. Nedanför ser ni 1 av dessa filmer, resten av filmerna hamnar på Dansbandssidans Youtubekanal. Joddla med Siv drog säkert 1500-2500 pers som ville följa deras uppträdande under sen kväll. Jag vill passa på att tacka alla dansbanden för en trevlig kväll samt Ekebofestivalen. Idag den 5/7 är det dax igen för kväll 3 på festivalen då bland annat Lasse Stefanz och Larz Kristerz bjuder upp till dans. Jag kommer även under kvällen att dela ut Dansbandspriset 2014 till Donnez. Bilder och filmer på detta kommer in på sidan under söndag eftermiddag. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter