Mats Bergmans på Björka Loge en kväll i Juli!

Foto: Christian / Dansbandssidan.com Foto: Christian / Dansbandssidan.com

Igår den 1/7 var jag på plats på Björka Loge där Mats Bergmans denna kväll bjöd upp till dans. Jag fanns på plats av många olika andledningar denna kväll, framförallt för att tacka av Linus som slutar i Mats Bergmans den 19/7 efter 6 år i bandet. Linus fick blommor samt choklad som ett tack ifrån mig och Dansbandssidan.com. Under kvällen passade jag även på att filma ett par filmer som ni kan se längre ner här på sidan samt ett par bilder från kvällen. Eftersom man inte får ta bilder på dansare så blir det tyvärr inte så många bilder från just Björka Loge. Jag vill passa på att tacka Mats Bergmans för en trevlig kväll samt personalen på Björka Loge för en trevlig kväll. Jag vill även önska Linus all lycka till framöver efter sin tid i bandet. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter