Slutsålt och succé för en kväll i Juni!

Dansbandsfestivalen ”En kväll i Juni” som arrangeras för första gången i Ullared denna helg gör succé. Festivalens första dag blev en supersuccé och biljettförsäljningen fick stoppas vilket betyder utsålt och lapp på luckan. 2539 personer blev det som dansade till Lasse Stefanz och Elisa´s. 

Ikväll står Barbados och Scotts för underhållningen och för att lugna alla vill arrangören påpeka att det fortfarande finnS endagsbiljetter i dörren.

Arrangören Demo Entertain Gothenburg AB är nöjda med arrangemanget så att de redan nu utlovar att festivalen blir av även nästa år. 

- Vi är helt överväldigade av fullträffen, dansband och Ullared var en bra kombination men att det skulle bli så bra redan första året känns fantastiskt säger festivalgeneral Jonas Erixon. Nu ska vi rätta till ett par barnsjukdomar och jobba på inför ikväll. Sedan börjar arbetet med nästa års festival avslutar han glatt!

/ Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter