Ny skiva med Ann-Cathrine Wiklander!

Efter hennes framgångar på Svensktoppen och medverkan i de flesta stora TV program som Allsång på Skanen (hon var Lasse Berghagens första gäst) Bingolotto 3 gånger, "Hallå Sverige", Lördans, Café Norrköping, Falun, Umeå m.fl. har efterfrågan varit stor på en nya CD. Ann-Cathrine har med sin klara fina röst varit en stor favorit hos folkära programledare som Per-Erik Nordkvist och Leif "Loket" Olsson. Hon är en erfaren sångerska som började i sin första orkester redan som 14 åring och hon har en stor skivproduktion bakom sig och har även jobbat som programledare i olika sammanhang.

Sommaren 2012 gjorde Erik Lihm entré i Ann-Cathrines liv då inleddes ett fruktbart samarbete mellan de båda. Erik omtyckt och meriterad kyeboardist efter bl.a 20 år med Vikingarna erhöll 2008 Gulklaven som "Årets Keyboardist". Många artister och dansband har ochså upptäckt Eriks förtjänster som låtskrivare bl.a Lotta Engberg, Vikingarna, Curt Haagers, Sten&Stanley , Mats Rådberg. Även Ann-Cathrine har fallit för Eriks fina melodier.

Nu finns så denna full CD där musiken till 100% är Eriks och där Ann-Cathrine svarat för hälften av texterna. Särskilt roligt är Eriks spelkompis från Vikingarna , tenorsaxofonisten Tony Eriksson förgyller 2 av låtarna med sitt spel. Även Erik spelar på denna skiva nämligen flygelhorn och ventilbasun. Erik spelar dessutom keyboard och gitarr och har arrangerat och producerat. Flera av låtarna har uppmärksammats av radio stationer både i Sverige Norge och Finland. Två av låtarna har även legat Etta på P4 Värmlandstoppen.

Tävla om skivan här på Dansbandssidan.com under länken (Tävlingar) 

För mer information om  Erik och Ann-Cathrine besök hemsidan www.eriklihm.se

Foto: Christian Andersson

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter