Ännu en succé med Gunhild Carling!

Igår den 13/6 var jag på plats på "Stockamöllan Swing Festival" för första gången. Det blev en underbar eftermiddag/kväll ute hos Gunhild med vackert väder och underbar stämning. Mycket folk var på plats och alla vara väldigt nöjda med både musik, underhållningen samt den goda maten som serverades på plats. För att sumera eftermiddagen/kvällen så blir mina ord "allt som Gunhild gör el medverkar i blir en succé rakt igenom". För er som aldrig varit på plats ute hos Gunhild och Stockamöllan kan jag verkligen rekommendera att besöka denna vackra plats. Givetvis är Dansbandssidan.com på plats även nästa år, vi ses då / Christian 
Nedanför kan ni se ett par bilder som jag tog under eftermiddagen/kvällen. Jag vill även passa på att tacka Gunhild Carling med familj för en mycket trevlig kväll. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter