Julkonsert med Elisa Lindström!

Senaste nytt!

Sveriges största julturné I Juletid ger sig för tolfte året i rad ut på vägarna.
I vanlig ordning är Magnus Johansson och Marcos Ubeda med i ensemblen och gästsångsolist 2014 är Elisa Lindström.

Elisa Lindström är hela Sveriges nya dansbandsdrottning. Hon har gjort sig känd genom att vinna tv-programmen Dansbandskampen 2010 och Körslaget 2013. Hon har även deltagit i Melodifestivalen 2014 och kom under våren ut med första soloskivan Leva.Som gästartist i årets I Juletid får hon nu visa upp hela sitt register som både fullfjädrad sångerska och musiker.

Årets konsert bjuder på en skimrande kavalkad av främst klassiska julsånger. Hela 52 konserter kommer det att bli från Trelleborg i söder till Örnsköldsvik i norr. Därmed är I Juletid Sveriges – och kanske världens? – största julturné i antalet konserter räknat.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter