Perikles med nytt album i juni!


Den 25 juni släpper PERIKLES sitt nya album "Ge mig ditt namn ge mig ditt nummer". Perikles som fyller 40 år i år har samlat ihop sina egna favoriter från sin repertoar (många från de gamla vinylerna som aldrig tidigare funnits på CD) och hottat upp dom till fräscha nyinspelningar. De har dessutom med ett par nya låtar , en del av sina andra hits samt ett gäng väl valda covers. Sommarens partyplatta med andra ord!

Låtarna på plattan:

1. Ge mig ditt namn, ge mig ditt nummer
2. (Alice,) åh Alice
3. Borta bra men Skåne bäst
4. På andra sidan gatan
5. En gammal Amazon
6. I en lille båd der gynger
7. När du var min
8. Alla tiders bil (Trolleboschottis)
9. Flottarkärlek
10. Jag vill vara den du ringer
11. Dizzy
12. Marie Marie
13. Adios Mexico
14. Giddy Up A Ding Dong
15. Susanne
16. Får vi aldrig nog
17. Wolle bulle
18. Var ska vi sova inatt
19. Var ska vi sova inatt (Karaoke version)
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter