Dansa i Ullared 27/28 juni!

Dansbandsfestivalen ”En kväll i juni” behöver ingen vägbeskrivning, Sveriges senaste dans- bandsweekend äger nämligen rum mitt i shoppingmetropolen Ullared. Under dagarna två blir det shopping, underhållning och dans. Efter en heldag på varuhuset Gekås förflyttar man sig bara några buggsteg bort till det tusen kvadratmeter stora festivaltältet där någ- ra av Sveriges topporkestrar bjuder upp till dans.

När idéen att arrangera en festival i Ullared dök upp tvekade vi aldrig. Att det skulle bli två danskvällar var lika självklart. ”En kväll i juni” ger de som redan förlagt en sommarhelg i Ullared nå- got extra och dansbandspubliken får en ny samlingsplats där de erbjuds mer än bara dansen, säger festivalansvarige Jonas Erixon på Demo Entertain.

När: 27 - 28 juni 2014
Var: Hedevi Idrottsplats, Ullared 
Arrangör: Demo Entertain Gothenburg AB

Bokade artister:
Lasse Stefanz 
Elisas
Scotts 
Barbados

Klicka på bilden för att skaffa biljetter! / Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter