Förändringar i Expanders!

Nils i Expanders Nils i Expanders

Förändringar i Expanders! Mårten slutar och Nils tar över läs mer nedanför.

Vi vill meddela Er alla att det sker lite förändringar i Expanders. Vår basist Mårten har efter 4,5 år beslutat sig för att lämna oss för att fokusera lite mer på sin familj. Livet har sina vändningar och turnélivet är tungt när man har två små barn hemma. Vi respekterar Mårtens beslut fullständigt och önskar honom, och hans fantastiska sambo och två små knoddar, ett stort Lycka till med det fortsatta livet som familjefar och allt han tar sig för i framtiden. 


Vi måste ju så klart fylla tomrummet efter Mårten och det är inte lätt att hitta någon som passar in i helst alla kriterier. Duktig musiker, hängiven, socialt kompetent, turnera i en ibland stekhet och ibland iskall turnébuss, jobba när man är sjuk, helt enkelt gilla det slitsamma yrke som detta är. Vi har haft den oerhörda turen att lyckas med detta. Den som tar över efter Mårten är Nils Andersson som har vikarierat för Mårten i några månader nu och även under förra året. En fantastisk musiker, en fantastisk människa! Vi är oerhört glada att Nils vill vara med och driva Expanders vidare mot nya mål och vi hälsar honom varmt välkommen som fast medlem. 

Jag vill passa på att önska Mårten lycka till framöver med kommande uppdrag samt önska Nils lycka till i Expanders. / Christian på Dansbandssidan 

För mer information om Expanders klicka på bilden nedanför / Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter