Dansbandet Holens med ny skiva!

Holens har släppt en nya skiva "Jag drömmer om en man 2014" och mer om bandet och skivan kan ni läsa nedanför. Vill ni köpa skivan så klickar ni bara på bilden till höger. / Dansbandssidan
Vi vill uppmärksamma detta år lite extra Holens har funnits i 15 år! Holens började 1999 som en trio. År 2001 fann Monika, Kent och Roger sina gemensamma musikaliska vägar och sedan 2009 är det Kent, Monika , Roger och Jerka som är Holens orkester. Var och en av oss har spelat dansmusik i 30-40 år och tillsammans i 150 år! På denna 15 års firande CD har vi blandat låtar som ni, vår publik, önskar med ett par nyskrivna låtar av vår producent Linus Lindholm. Vi hoppas ni som dansar till oss och som köpt denna CD kan göra som kapellmästaren alltid säger: Dansa, Lyssna , Njut! Medlemmar i Holens är: Kent Holen bas och sång Monika Holen gitarr, saxofon och sång Roger Wallman klaviatur och dragspel Jerker Andersson Trummor och sång Inspelad vintern 2014 i Studio Beach House Producerad och arrangerad av Linus Lindholm Mixad av Johan Fredriksson i jfs studio Foto Hanna Maxstad Layout Markus Redman 
www.holens.se

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter