En kväll med Erik Lihm, Ann-Cathrine Wiklander och Christina Lindberg!

Foto:Christian Andersson Foto:Christian Andersson

Fredagen den 25/4 tog jag mig till Kulturhuset Björnen - Åstorp där det skulle bjudas på konsert med Erik Lihm, Ann-Cathrine Wiklander och Christina Lindberg. Vädret var underbart med cirka 18 grader varmt och jag kunde passa på att ta lite bilder på artiserna innan deras spelning på kvällen. En spelning som blev mycket lyckad och dom som var på plats stor trivdes. Det var 1a gången jag fick lyssna "Live" och även träffa Christina Lindberg och hon levererade lika bra nu som då och en av låtarna hon sjöng under kvällen kan ni lyssna på här nedanför. Lika dant gäller för Erik och Ann-Cathrine, Erik har jag träffat tidigare men aldrig i samband Ann-Cathrine. Mycket fin musik och jag vill passa på att tacka er alla för en trevlig kväll samt ett tack till Kulturhuset Björnen i Åstorp. / Christian

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter